Στοιχήματα αξίας

 Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, δεν παύουμε ποτέ να εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας. Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, εργαζόμαστε παραλλήλως σε projects που μπορούν να αποφέρουν μακροπρόθεσμο κέρδος. Άλλωστε, το moto του Bet-Now είναι ακριβώς αυτό: To κέρδος σε βάθος χρόνου! Πολλοί απατεώνες υπόσχονται εύκολο χρήμα. Εγκληματίες του διαδικτύου που τάζουν εύκολο και γρήγορο χρήμα χωρίς κόπο, ξεγελώντας με τεχνάσματα και ταχυδακτυλουργίες ανυποψίαστους ανθρώπους που απλά έχουν ανάγκη να βγάλουν χρήματα. Να προσέχετε που επενδύετε τα χρήματα σας και να ξέρετε πως το 99% αυτών που υπόσχονται χρήματα, θέλουν απλά να... πάρουν τα δικά σας...

Εξού και το γεγονός πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ και πολύ περισσότερο δεν υπάρχει ΓΡΗΓΟΡΟ ΧΡΗΜΑ, εκτός αν εγκληματήσει κάποιος, κλέβοντας. Στο Bewt-Now, είναι νόμος για μας πως η κερδοφορία έρχεται σε βάθος χρόνου, σιγά σιγά και σταθερά. Ένας από τους τρόπους αυτούς, είναι μια νέα στήλη που θα ενταχθεί σταδιακά στις υπηρεσίες μας, όμως πρέπει να γνωρίζετε όλοι για τι ακριβώς πρόκειται, πως λειτουργεί και πως αποδίδει:
H αξία των στοιχημάτων δεν είναι κάτι καινούργιο. Το λεγόμενο value bet το αναζητούν πολλοί παίκτες, όμως ελάχιστοι αντιλαμβάνονται τι ακριβώς είναι. Είμαστε εδώ για να σας εξηγήσουμε την ακριβή έννοια. Οι πιθανότητες έκβασης ενός γεγονότος και ο τρόπος υπολογισμού του, είναι κάτι που προκύπτει μέσα από δαιδαλώδεις διαδικασίες πανίσχυρων αλγόριθμων που διαθέτουν οι εταιρίες, σε συνδυασμό και με πράγματα που δεν μπορεί να σκεφτεί ένας υπολογιστής, όπως το κίνητρο, η ισχύς της έδρας, οι ιδιαιτερότητες μεταξύ ομάδων κλπ κλπ. Όμως, τις περισσότερες φορές, οι εταιρίες προβλέπουν με ακρίβεια. Δεν είναι τυχαίο, ότι στους περισσότερους αγώνες μπάσκετ, το βασικό line πόντων επιβεβαιώνεται τις περισσότερες φορές με απίστευτη ακρίβεια, για να μη μιλήσουμε για over ή under ποδοσφαίρου. Ο book, πάντα θα είναι ένα βήμα πιο μπροστά. Τι γίνεται όμως, όταν ένας book, υπερεκτιμά μεμονωμένα μια πιθανότητα; 
Αν για παράδειγμα, σε σύνολο 15 bookmakers, μια απόδοση που οι 14 δίνουν στο 1.80, ένας book τη δίνει στο 2.20; Αυτομάτως, προκύπτει στοίχημα αξίας, με δεδομένο το ότι οι πιθανότητες έκβασης υπερβαίνουν τη πραγματική τιμή. Αυτό φυσικά, δεν γίνεται στις συνηθισμένες αγορές. 
Θα σας δώσουμε ένα απλό παράδειγμα πρόσφατου αγώνα από τα προκριματικά των εθνικών ομάδων: Σέ ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, λανθασμένα η NΧΧΧΧ, έδωσε στοίχημα αξίας στο 2.50 (under 22.5 σουτ στον αγώνα). Με βάση τους υπόλοιπους book, η υπεραξία ήταν στο 25%. Τελικώς, έγιναν 14. Ακόμα και αν γινόντουσαν... 100 σουτ, το bet είχε υπεραξία! Μακροπρόθεσμα, τέτοια στοιχήματα δίνουν κερδοφορία. 
Πρέπει να έχετε υπόψη τώρα μια σημαντική λεπτομέρεια στα στοιχήματα αξίας. Σπανίως προκύπτουν στις συνηθισμένες αγορές που ξέρουμε. Μπορεί να φορούν αριθμό κόρνερ στο ημίχρονο, κίτρινες κάρτες, διπλά σφάλματα σε αγώνα τένις και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Επίσης, παίκτης που ποντάρει μεγάλα ποσά και αποκλειστικά σε τέτοιου είδους αγορές, γίνεται στόχος από την εταιρία η οποία σταδιακά θα του θέσει όρια πονταρίσματος. Για αυτό λοιπόν, πρέπει να ποντάρουμε μικρά ποσά και παράλληλα να παίζουμε τα κλασικά μας δυνατά over και ασιατικά, ώστε να μη γίνουμε στόχος.
Ποιες όμως είναι οι εταιρίες που δίνουν υπεραξία; Επειδή απαγορεύεται βάση της νομοθεσίας να δώσουμε συγκεκριμένα ονόματα, θα σας πούμε ότι είναι τρεις πολύ γνωστές στην ελληνική αγορά και με νόμιμη άδεια λειτουργίας. Με αυτές κινούμαστε και σε αυτές παίζουμε, όποτε δούμε αξία.
ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ; Μοιραία, πληρώνουμε ακριβές συνδρομές στα κορυφαία sites του εξωτερικού, τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά σε επαγγελματίες παίκτες που αυξάνουν με ασφάλεια τα κέρδη τους σε βάθος χρόνου, από τα value bets. Αυτά τα sites, διαθέτουν πανίσχυρα λογισμικά, βλέπουν real time τις αποδόσεις και υπολογίζουν που υπάρχει υπεραξία και σε ποια αγορά. 
Φυσικά, χρειάζεται απίστευτη υπομονή, παίζοντας στοιχήματα υπεραξίας. Είναι μια κερδοφόρα επένδυση που ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ θα αποδώσει καρπούς σε βάθος χρόνου. Έχουμε φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο καταμέτρησης δεδομένων (500 αγώνες) με τα κέρδη μας να είναι περίπου 850 € με πονταρίσματα που δεν υπερβαίνουν τα 10 €!!! Είναι τόσες πολλές οι ευκαιρίες που υπάρχουν, απλά εμείς έχουμε πλέον την εμπειρία να τις αρπάζουμε.
Τα στοιχήματα υπεραξίας θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα και στο Bet-Now θα σας εξηγούμε διεξοδικά πως πρέπει να ποντάρετε, πως βρίσκετε τις αγορές ανά εταιρία, τι κεφάλαιο πρέπει να έχετε και χρήσιμα tips ώστε να μην γίνετε στόχος των bookmakers. Αφήστε τα όλα πάνω μας. 
Η νέα αυτή υπηρεσία, θα αλλάξει τον τρόπο που παίζετε στοίχημα... Μια για πάντα..!