Ερωτήσεις - Απαντησεις

Τι είναι το betnow;

Είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία προγνωστικών αγώνων ποδοσφαίρου που δραστηριοποιείται στο telegram από τον Αύγουστο του 2022.

Τι προγνωστικά δίνει το betnow;

Το betnow δίνει από μία έως έξι pre game ποδοσφαιρικές προτάσεις με μέσο όρο απόδοσης 1.80 και ποσοστά επιτυχίας πολύ άνω της στατιστικής επαλήθευσης.

Που μπορώ να ποντάρω τις επιλογές σας;

Στις νόμιμες εταιρίες της Ελλάδας, οι οποίες δέχονται ασιατικά στοιχήματα. Αυτές είναι: Bet365, Stoiximan, Winmasters, Betshop, Novibet και PameStoixima. Όμως, η μοναδική που δέχεται ΟΛΑ τα ασιατικά στοιχήματα που δίνουμε, είναι η Bet365.

Είπατε για ασιατικά στοιχήματα. Τι ασιατικά στοιχήματα δίνετε και γιατί παίζετε ασιατικά;

Τα ασιατικά στοιχήματα σε βάθος χρόνου έχουν μεγαλύτερη κερδοφορία, λόγω της χαμηλότερης γκανιότας που έχουν σε σχέση με τα συμβατικά. Δίνουμε κυρίως ασιατικά over και πιο σπάνια χάντικαπ ομάδων. Φυσικά, υπάρχουν και περιπτώσεις που δίνουμε και απλά over.

Δεν θεωρείτε πως ένα over είναι καθαρά θέμα τύχης;

Εξαρτάται. Μέχρις ενός σημείου, η τύχη είναι ένας αστάθμητος παράγοντας. Αν υποθέσουμε πως δίναμε ένα σημείο, όπου το φαβορί είχε 5 δοκάρια και 2 χαμένα πέναλτι, δεν θα μιλούσαμε για ατυχία; Το ίδιο ισχύει και με το over, που όμως είναι ένα στοίχημα 1 προς 1 και όχι 1 προς 2, πράγμα που σημαίνει πως μακροπρόθεσμα οι πιθανότητες κέρδους είναι μεγαλύτερες. Εξάλλου, εξετάζουμε διεξοδικά και με την παραμικρή λεπτομέρεια τις επιλογές μας, συνεπώς καταλήγουμε σε over πολύ υψηλής δυναμικής.

Κάθε πότε ανεβάζετε τις επιλογές σας;

Κάθε μεσημέρι μεταξύ 12:00-15:00.

Δίνετε μόνο pre game;

Αποκλειστικά και μόνο pre-game επιλογές. Σπάνια, μπορεί να υπάρξουν και μέρες όπου δεν θα υπάρχει πρόταση, αν το πρόγραμμα δεν το επιτρέπει. Ακόμα και το no bet είναι πρόβλεψη, καθώς πάνω από όλα προστατεύουμε το bankroll από μια επιλογή αμφιβόλου δυναμικής. Με άλλα λόγια, δεν... δίνουμε σημεία απλά για να δώσουμε, δίνουμε για να κερδίσουμε.

Πως πρέπει να ποντάρω τις επιλογές σας;

Σε κάθε tip ορίζουμε και το ανάλογο ποντάρισμα. Αυτό κυμαίνεται από 10 € έως maximum 30 €.

Τι ποσοστά επιτυχίας έχετε;

Την πρώτη μας ολοκληρωμένη χρονιά κλείσαμε με ποσοστό επιτυχίας 60%.