Ερωτήσεις - Απαντησεις

Τι είναι το betnow;

Είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία προγνωστικών αγώνων ποδοσφαίρου που δραστηριοποιείται στο telegram από τον Αύγουστο του 2022.

Τι προγνωστικά δίνει το betnow;

Το betnow δίνει μια καθημερινή ποδοσφαιρική πρόταση με μέσο όρο απόδοσης 1.85 και ποσοστά επιτυχίας πολύ άνω της στατιστικής επαλήθευσης.

Που μπορώ να ποντάρω τις επιλογές σας;

Στις νόμιμες εταιρίες της Ελλάδας, οι οποίες δέχονται ασιατικά στοιχήματα. Αυτές είναι: Bet365, Stoiximan, Winmasters, Betshop, Novibet και PameStoixima. Όμως, η μοναδική που δέχεται ΟΛΑ τα ασιατικά στοιχήματα που δίνουμε, είναι η Bet365.

Είπατε για ασιατικά στοιχήματα. Τι ασιατικά στοιχήματα δίνετε και γιατί παίζετε ασιατικά;

Τα ασιατικά στοιχήματα σε βάθος χρόνου έχουν μεγαλύτερη κερδοφορία, λόγω της χαμηλότερης γκανιότας που έχουν σε σχέση με τα συμβατικά. Δίνουμε κυρίως ασιατικά over και πιο σπάνια χάντικαπ ομάδων. Φυσικά, υπάρχουν και περιπτώσεις που δίνουμε και απλά over.

Δεν θεωρείτε πως ένα over είναι καθαρά θέμα τύχης;

Εξαρτάται. Μέχρις ενός σημείου, η τύχη είναι ένας αστάθμητος παράγοντας. Αν υποθέσουμε πως δίναμε ένα σημείο, όπου το φαβορί είχε 5 δοκάρια και 2 χαμένα πέναλτι, δεν θα μιλούσαμε για ατυχία; Το ίδιο ισχύει και με το over, που όμως είναι ένα στοίχημα 1 προς 1 και όχι 1 προς 2, πράγμα που σημαίνει πως μακροπρόθεσμα οι πιθανότητες κέρδους είναι μεγαλύτερες. Εξάλλου, εξετάζουμε διεξοδικά και με την παραμικρή λεπτομέρεια τις επιλογές μας, συνεπώς καταλήγουμε σε over πολύ υψηλής δυναμικής.

Κάθε πότε ανεβάζετε τις επιλογές σας;

Κάθε μεσημέρι μεταξύ 12:00-15:00.

Δίνετε μόνο pre game;

Αποκλειστικά και μόνο μια δυνατή pre-game επιλογή. Σπάνια, μπορεί να υπάρξουν και μέρες όπου δεν θα υπάρχει πρόταση, αν το πρόγραμμα δεν το επιτρέπει. Ακόμα και το no bet είναι πρόβλεψη, καθώς πάνω από όλα προστατεύουμε το bankroll από μια επιλογή αμφιβόλου δυναμικής. Με άλλα λόγια, δεν... δίνουμε σημεία απλά για να δώσουμε, δίνουμε για να κερδίσουμε.

Πως πρέπει να ποντάρω τις επιλογές σας;

Οι επιλογές πρέπει να παίζονται με σταθερό ποντάρισμα που ισοδυναμεί με το 2% του κεφαλαίου σας. Αυτό είναι ένας αυστηρός κανόνας.

Τι ποσοστά επιτυχίας έχετε;

Θα το δείτε στην πράξη. Μιλάμε με αποδείξεις. Το ιστορικό μας ανανεώνεται καθημερινά και μπορείτε να το βλέπετε ανά πάσα στιγμή.